Langebaan

De Haarlemse Combinatie is een interdisciplinaire wedstrijd voor junioren-C. De wedstrijd wordt verreden op de IJsbaan Haarlem op 24 maart 2018.

DE WEDSTRIJD STAAT NU OOK OPEN VOOR Pupillen A en Junioren B.
 
De Haarlemse Combinatie bestaat uit een wedstrijd in drie disciplines: shorttrack, langebaan en mass start. 

• Shorttrack – 500 meter | heats (met herkansing), halve finale, finale 
• Langebaan – 1000 meter 
• Mass Start – 12 ronden
Er wordt niet alleen een klassement per discipline opgemaakt, maar ook een totaal klassement over de drie disciplines. Per discipline is er een prijsuitreiking met medailles voor de beste drie schaatsers. Bij de prijsuitreiking over het totaalklassement ontvangen de beste drie een beker. Iedere deelnemer ontvangt een herinneringsmedaille.
De wedstrijd wordt verreden op zaterdag 24 maart 2018 van 18.00 – 21.00 uur op de ijsbaan Haarlem, IJsbaanlaan 2, 2024 AV Haarlem.
De Haarlemse Combinatie is een landelijke wedstrijd. Dit betekent dat de inschrijving open staat voor rijders (junioren-C) uit geheel Nederland.
Het maximum aantal deelnemers: 30 jongen en 30 meisjes. 
Iedere junior C in bezit van een KNSB-wedstrijdlicentie kan zich voor deze wedstrijd inschrijven. Bij overschrijdingen van het maximale aantal deelnemers zullen de beste 30 rijders op basis van uitslagen in één of meerder disciplines geselecteerd worden. Hier ontvangt de rijder tijdig bericht van (uiterlijk 10 dagen voor de wedstrijd).
Kosten deelname: € 10,-
Voorwaarde voor deelname is dat met shorttrack én langebaan ervaring is opgedaan. Voor shorttrack is dit mede ter beoordeling aan de trainer van de deelnemer. 
De rijders dienen te beschikken over de door de KNSB voorgeschreven beschermingsmaterialen (helm, enkelbeschermers en nekbeschermer). Indien nodig kunnen shorttrackschaatsen, scheen- en kniebeschermers van Shorttrack Haarlem geleend worden. 
Voor inschrijving of meer informatie over de wedstrijd kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eerste aankondiging Haarlemse combinatie

Inschrijfformulier

Uitnodiging

Programma boekje Haarlemse Combinatie zaterdag 24 maart 2018

 

 

 

Dames, heren rijders,

Gezien het aantal inschrijvingen is er, i.o.m. de scheidsrechter, besloten de wedstrijd van zondagavond 20.00 uur niet door te laten gaan.
Verhouding rijders / rijtijd (ongeveer 35 min.) tegenover jury ligt behoorlijk scheef.
Helaas, maar het is niet anders.
 

Op zondag 11 maart van 20.00 uur tot 23.00 uur wordt er een extra baanwedstrijd georganiseerd in Haarlem. De wedstrijd staat open voor alle licentiehouders van Junioren B t/m Masters en zal a.s. donderdag ook open worden gezet voor licentiehouders van andere ijsbanen.

Op zondag 11 maart van 20.00 uur tot 23.00 uur wordt er een extra baanwedstrijd georganiseerd in Haarlem. De wedstrijd staat open voor alle licentiehouders van Junioren B t/m Masters en zal a.s. donderdag ook open worden gezet voor licentiehouders van andere ijsbanen. Inschrijven voor deze wedstrijd kan op de gebruikelijke manier via https://inschrijven.schaatsen.nl/#/wedstrijden

Vandaag gewestelijke Kampioenschap Junioren A en B op baan Haarlem eerste dag zaterdag 3 maart 2018: 500m - 1500m op baan Haarlem. Tweede dag zondag 4 maart 2018:  3000m in Hoorn.

De prijsuitreiking over drie afstanden zal zijn op zondag 4 maart in Hoorn. 

Informatie knsb-nhu

Uitnodigingen

Deelnemers

Informatie bulletin GWK junioren A en B Haarlem

In verband met de opbouw van de jeugdelfstedentocht op zaterdag 10 maart begint het trainingsuur om 06.30 uur 
en eindigt om 07.40 uur.
 

 

Subcategorieƫn

KvK-nummer: 40532327