Langebaan

Op zaterdag 14 december wordt de gewestelijke kampioenschap NH-U junioren C verreden op onze baan Haarlem.

Deze wedstrijd is alleen voor genodigde. Aan deze wedstrijd zullen 32 dames junioren C en 32 heren junioren C rijders deelnemen. Resultaat van de uitslag ranglijst is bepalend voor de Regioselectie NK Allroun voor junioren C te Alkmaar.

Van onze baan nemen deel: 

Dames: Mijntje de Jong, Shelley Blaauw, Laura Linssen, Masja Keesman, Lara Dingjan, Fenna de Graaf, Reserve: Julia Groeneveld en Lotte de Bock.

Heren: Jelle Plus, Freek van der Ham, Siem Dongelmans , Duco Jansen, Tim Verdel. Fred Schouwenaar, Reserve: Stein Bocxe.

informatie GWK junioren C.

 

 

 

Zeer geslaagde zaterdagavond. Bloksma Bob’s 5km/10km/mass start bokaal. 
Met dank aan alle rijders, vrijwilligers, blokjesleggers, testrijders, scheidsrechters, starter en de ijsmeester. De sponsor die deze wedstrijd mogelijk heeft gemaakt.

Aantal pr’s zijn er gereden. Bij de dames junioren A een baanrecord: Eline van Voorden uit Den Haag. 7:39.19. Deze stond op naam van Lisa van der Geest
7:45.36 (11-02-2012)

Dames 5km.
1ste Eline van Voorden, Baanrecord DA, 7:39.19
2de Denise van der Hulst
3de Evelieke Kool

Heren 10km
1ste Wouter Tel 
2de Berend Bervoets
3de Douwe Boonstra

Mass start Heren junioren A/B
1ste Lasse Hiddink
2de Lennart Jasch uit Duitsland.
3de Jesse Vollaard

Gefeliciteerd

 Eindklassement dames 5km

 Eindklassement heren10km

 Eindklassement mass start heren junioren A/B

 Eindklassement met rituitslagen

 

Foto reportage Bloksma Bokaal van Arjen Goudriaan kunt u hier gaan bewonderen

 

Op zaterdag 9 maart 2019 wordt in Haarlem alweer voor de vijfde keer een speciale wedstrijd georganiseerd, mede gegangmaakt door Bob. Bij een gebrek aan tien kilometer wedstrijden besloot hij vijf jaar geleden een wedstrijd op hoog niveau in het leven te roepen. Dat deed hij destijds al met de Baancommissie Haarlem (BCH) van het KNSB Gewest Noord-Holland/Utrecht en zo is het nog steeds. Ook dit seizoen dus, waarbij naast de tien kilometer voor mannen ook een vijf kilometer wedstrijd voor vrouwen werd verreden. ......

informatie

Bloksma Bokaal 9 maart 2019

Alle inschrijvers die zich hebben ingeschreven voor de Bloksma Bokaal (niet degene die zich voortijdig hebben afgemeld) hebben een mail ontvangen van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als je vermeld staat in de lotinggroepen, reserve staat en/of mass en geen mail ontvangen graag een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien je vragen hebt. 

 

informatiebulletin_V06

lotingsgroepen + deelnemers mass start heren

Inschrijving Mass start heren en dames junioren A/B  staat open tot vrijdag 8 maart 2019 tot 20:00 uur. Schrijf je in via de inschrijfsite of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schema onder voorbehoud:

2 kwartetten 5km + 1 kwartet 10km, lotingsgroep 1,2,3

2 kwartetten 10km lotingsgroep 4,5

2 kwartetten 10km lotingsgroep 6,7

mass start heren

In het weekend van 2 en 3 maart is het baanbrede schaatsseizoen 2018 - 2019  op Kunstijsbaan Kennemerland  afgesloten met een kleine vierkamp. Alle rijders reden op zaterdagavond een 500 en 1500 meter en op zondagavond een 1000 en 3000 meter. De afstanden zijn op het totaalklassement dames en heren geloot, terwijl de prijzen per categorie te winnen waren. Dit leverde mooie ritten op, waarin hard gereden en gestreden werd. Ondanks de zware ijsomstandigheden zijn er dit toernooi weer 49 PR’s gereden. Na afloop vond de prijsuitreiking plaats bij Maarten.
Ook dit toernooi is gesponsord door de AW Groep.

AW Groep hartelijk bedankt voor de bekers, de bloemen en de bedankjes voor de juryleden!

 

Kennemercup Seizoen 2018-2019

De Kennemercup wordt door de AW Groep gesponsord en is de baanbrede schaatscompetitie voor alle wedstrijdrijders vanaf junioren B die de Kennemerkunstijsbaan Haarlem als thuisbaan hebben en is over 15 avonden verreden. Voor de pupillen is er de IJskonijncup en voor de junioren C de IJsbeercup.
Per Kennemrcupstrijder kon er gedurende het seizoen maximaal 3030 punten worden verdiend. In 10 categorieën is er door 176 rijders gestreden om punten voor het eindklassement en ze hebben hierbij gezamelijk maar liefst 365 PR’s gereden. Wessel Ubink wist zelfs op de 700 meter een nieuw baanrecord te rijden. Gemiddeld reden er 46 Kennemercupstrijders per wedstrijd.
5 van deze wedstrijden waren ook onderdeel van de IJsbeercup. Deze avonden is het wedstrijdijs volledig benut en hebben we rijders moeten teleurstellen, omdat de inschrijving vol was. De overige avonden -waar nog tijd over was- hebben junioren C en rijders van de andere ijsbanen buiten mededinging meegereden.
Zondag 24 februari was de laatste avond van de Kennemercup. Voor sommige rijders was al een paar weken duidelijk dat ze de winnaar van hun categorie zouden worden, terwijl in andere categorieën de strijd tot de laatste avond spannend bleef.
Maar de echte Kennemercupkampioen is Evert Jan van Dijk. Hij wist maar liefst 2557 van de 3030 punten te verdienen.

 

 

 

Subcategorieën

KvK-nummer: 71591605