Marathon

Beste marathonschaatsers,

Op Zaterdag 1 Oktober opent IJsbaan Haarlem weer haar deuren. De marathons op maandagavond kunnen ook weer van start gaan, met op Maandag 3 Oktober de bekende spek en bonen marathon en vanaf 10 Oktober starten de competities weer.

Buffelmarathon voor iedereen. Recreanten en wedstrijdrijders, iedereen is welkom!

Beste marathonschaatsers,

Op Zaterdag 25 September opent IJsbaan Haarlem weer haar deuren. Hoe COVID zich de komende winter gaat ontwikkelen en wat precies de maatregelen van de overheid zullen zijn weten wij niet maar wij gaan ervan uit dat de marathons gewoon doorgang kunnen vinden. De Covid-19 protocollen van zowel IJsbaan Haarlem als de Baancommissie Haarlem zullen gepubliceerd worden op de respectievelijke websites: www.ijsbaanhaarlem.nl en www.bchaarlem.nl.

De uitslagen van de gewestelijke kampioenschappen jeugdmarathon van 25 november zijn te vinden op de website van het gewest

Deze wedstrijden tellen ook mee in onze jeugdcompetitie. De uitslagen met bijbehorende punten en tussenklassementen zijn te vinden op de site van IJsclub Haarlem

Komende zondag is de 2e wedstrijd van de jeugdmarathon competitie. De wedstrijden beginnen vanaf 17:30. Inschrijven kan deze avond voor het laatst en begint vanaf 16:00. De wedstrijden tellen mee voor de competitie en voor pupillen B en ouder zijn het tegelijk ook de gewestelijk kampioenschappen. Naast punten zijn er dus ook prijzen te verdienen!

Na de jeugd zijn de 6-banen marathons. Deze beginnen vanaf 20:15.

KvK-nummer: 71591605