Heb je zin om een avond een stevig aantal ronden te rijden achter een gangmaker aan? Dat kan op zondag 27 november. Iedereen mag meedoen: recreanten, wedstrijdrijders, jong of ouder. Ook rijders van andere banen zijn van harte welkom. 
Kortom: iedereen van 14 jaar en ouder mag meedoen

Je kunt kiezen uit drie categorieën (afstanden en rondetijden):
- 60 roden op circa 50 seconde per ronde
- 80 ronden op circa 45 seconde per ronde
- 100 ronden op circa 40 seconde per ronde

Wat is een buffelmarathon? Je kiest een groep en rijdt vervolgens achter een ‘buffel’ aan. De laatste 5 ronden mag je los gaan: dan gaat het er om wie als eerste van de groep over de finishstreep komt. De eerste drie heren en dames in iedere categorie krijgen in Maartens Café een prijs. Als je voor de prijzen in aanmerking wil komen, moet je wel een transponder dragen. Zonder transponder mag je overigens wel meedoen. Moet je 60, 80 of 100 ronden rijden? Nee hoor, hou je het niet vol dan rijd je gewoon een paar rondjes rustig rechtop. Vervolgens haak je gewoon weer aan. Overstappen van de ene naar de andere groep mag ook.

Kosten: € 7,70 per deelnemer inclusief een drankje in Maarten Café. Je contant betalen of via de pin.

Veiligheid: helm op (fietshelm mag, maar liever een schaatshelm), handschoenen en snijvaste enkelbeschermers aan (verplicht). Wij raden je daarnaast aan om ook snijvaste scheenbescherming te dragen. 

Op 27 november kun je je inschrijven vanaf 19:30 uur in de hal van de IJsbaan.

of meld je HIER alvast aan!

KvK-nummer: 71591605