De Haarlemse Combinatie is een interdisciplinaire wedstrijd voor junioren-C. De wedstrijd zal voor de vierde keer georganiseerd worden en wordt verreden op de IJsbaan Haarlem op 18 maart. De Haarlemse Combinatie bestaat uit een wedstrijd in drie disciplines: shorttrack, langebaan én mass start. De wedstrijd wordt verreden op zaterdag 18 maart 2017 van 18.00 – 21.00 uur op de ijsbaan Haarlem.

  • Shorttrack – 500 meter | heats (met herkansing), halve finale, finale
  • Langebaan – 1000 meter
  • Mass Start – 12 ronden

Er wordt niet alleen een klassement per discipline opgemaakt, maar ook een totaal klassement over de drie disciplines. Per discipline is er een prijsuitreiking met medailles voor de beste drie schaatsers. Bij de prijsuitreiking over het totaalklassement ontvangen de beste drie een beker. Iedere deelnemer ontvangt een herinneringsmedaille.

De Haarlemse Combinatie is een landelijke wedstrijd. Dit betekent dat de inschrijving open staat voor rijders (junioren-C) uit geheel Nederland. Iedere junior-C in bezit van een KNSB-wedstrijdlicentie kan zich voor deze wedstrijd inschrijven. 

Kosten deelname:  € 10,- De rijders dienen te beschikken over de door de KNSB voorgeschreven beschermingsmaterialen (helm, enkelbeschermers en nekbeschermer). Indien nodig kunnen shorttrackschaatsen, scheen- en kniebeschermers van Shorttrack Haarlem geleend worden.

Inschrijven via Schaatsen.nl (zie hiervoor inschrijven via deze site) en voor meer info mail je Jacques ’t Hoen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 

KvK-nummer: 40532327