Klaas Pander Memorial

Het Pim Mulier 150 jaar wordt op 19 december afgesloten met de Klaas Pander Memorial.

Om hem te gedenken zal er op zaterdag 19 december a.s. vanaf 20:00 een schaatsevenement worden georganiseerd op de Haarlemse IJsbaan. Onderdelen van dit evenement zullen zijn:

  • afvalwedstrijd
  • puntenkoers
  • koppelwedstrijd.

De wedstrijd

Inschrijving vindt plaats per koppel. Er wordt gestart met een afvalwedstrijd voor alle eerste rijders van het koppel. De winnaar ontvangt de meeste punten en er wordt een tussenklassement opgemaakt. Na de afvalwedstrijd zal er een puntenkoers plaatsvinden voor de tweede rijder van de koppels.
Samen met de punten van de afvalwedstrijd wordt er een tussenklassement gemaakt. Op basis van het tussenklassement worden er 3 finales gereden. Troostfinale, kleine finale en de grote finale waarin het winnende koppel zit en de Klaas Pander Memorial kan winnen. Zie verder het reglement.

Deelname staat open voor de verenigingen die op de Haarlemse baan trainen in de categorie Jun A t/m Masters. Er zal gestreden worden om de Klaas Pander Memorial, die een jaar lang als wisseltrofee bij het winnende koppel blijft. De namen van de winnaars zullen in de Trofee worden gegraveerd.

Inschrijven

De inschrijfkosten zijn € 5,00 per persoon. De inschrijving vind plaats via de website van IJsclub Haarlem.

KvK-nummer: 71591605