Op 23 november wordt te tweede buffelmarathon van dit jaar verreden. Deze buffelmarathon vindt plaats na afloop van de eerste avond van de Kraantje Lek Trofee (nationale wedstrijd voor dames). Inschrijven kan vanaf 20.15 uur. De marathon begint dan omstreeks 21.00-21.15 uur. 
Overstappen van de ene naar de andere groep mag. Hou je het niet vol? Een paar rondjes rust en weer aanhaken. Telling van de ronden via transponder (transponder is niet verplicht). Prijzen voor eerste drie vrouwen en mannen in iedere categorie. Kosten € 7,50, (contant of per pinpas) bij voorinschrijving. Iedereen mag meedoen: recreanten  en wedstrijdrijders. Ook rijders van andere banen zijn van harte welkom. 

Veiligheidsvoorschriften: handschoenen en schaatshelm verplicht, net als bescherming van de enkels met snijvast materiaal!  Geen blote enkels!! Wij raden je aan om ook scheenbescherming te dragen gemaakt uit snijvast materiaal.

Op het programma staan:
45 ronden op circa 50 seconden per ronde (laatste vijf ronden wedstrijd)
60 ronden op circa 45 seconden per ronde (laatste vijf ronden wedstrijd)
80 ronden op circa 40 seconden per ronde (laatste vijf ronden wedstrijd)

De kosten voor deelname zijn € 7,50 p.p. Nogmaals: iedereen mag inschrijven: recreanten, wedstrijdrijders, rijders van andere banen, echt iedereen kan meedoen die een avond lekker veel ronden op een strak tempo wil rijden.  

Inschrijven doe je door op deze link te klikken

KvK-nummer: 71591605