Nieuws

Na 13 avonden zijn de eerste twee winnaars van de Kennemercup bekend: Bij de dames junioren A staat Roxanne Boers met 1866 punten ver aan kop. Bij de heren masters is Evert Jan van Dijk met 2153 punten niet meer in te halen. Voor alle andere podiumplaatsen is de strijd nog in volle gang. Er kan nog meegestreden worden op
17 februari: 500 - 3000, 500 - 1500 en 500 - 1000, gecombineerd met de IJsbeercup. De inschrijving voor deze wedstrijd is reeds geopend.
24 februari: 5km, 10km, supersprint (2x100, 2x 300 meter) of sprint (1x100, 1x 300 meter). De inschrijving opent op 8 februari.

Het weekend van 2 en 3 maart sluiten we af met de vierkamp. Een apart toernooi waarin gestreden wordt om het kampioenschap van Haarlem. Tijdens dit toernooi zal ook de feestelijke prijsuitreiking voor de Kennemercup plaatsvinden.

Puntenverdeling

Klassement

 

Twee op de IJsbaan Haarlem trainende Masters zijn bij de Dutch Master Cup wedstrijden in de prijzen gevallen.

Dit zijn door het Master Circuit Langebaan Nederland georganiseerde wedstrijden op de snelle binnenbanen van Nederland.

Diegene die het dichtst bij het in zijn leeftijdscategorie (Dames/hereen) wereldrecord komt krijgt de volle 100 punten. Bij het rijden van een wereldrecord krijgt men een bonus van 75 punten. Deze wedstrijden worden ook door een respectabel aantal op Haarlem trainende schaatsers(sters) deelgenomen.

Of men nu sprinter is of lange afstand specialist dat maakt niet uit gaat om de relatief beste tijd tov het wereldrecord in haar/zijn leeftijdscategorie.

Monique Boerema wist net als vorig seizoen bij de D55 wederom in de prijzen te vallen, echter nu de derde plaats. Monique had beduidend meer concurrentie dan vorig jaar maar wist in de derde en afsluitende wedstrijd in Leeuwarden toch de derde plek te pakken.

John van der Vlugt wist door het rijden van de 5km zelfs het al ruim 10jaar oude wereldrecord in de categorie H60 (gereden in Calgary) met ruim 4 seconden te verbeteren waardoor John met maar liefst 175 punten aan de leiding kwam bij de Heren. Bij de derde en laatste wedstrijd behoefde John wederom maar in de buurt te komen van de 5km tijd om met de eerste prijs bij de Heren aan de haal te gaan.

Monique en John kunnen met hun partner een 4-tal dagen naar keuze in het Alphen Liebe Hotel in Inzell vertoeven.

 

 

Jullie hebben het wellicht al gezien in de uitslagen en de vlaggen langs de baan. De Kennemercup heeft een sponsor!

AW GROEP | AANDACHT  ■  AMBITIE  ■ ANDERS

AW Groep is een dynamisch bedrijf dat werkzaam is op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw, betonbouw, groenwerken én levering en verhandeling van bouwstoffen. Door overnames van bedrijven met hun eigen specialisaties zijn ze uitgegroeid tot een breed georiënteerd bedrijf. AW Groep bestaat uit AW Vessies Infra, AW Grond, Weg & Water, AW Grondstoffen, AW Mense Groen en AW Rijneveld Infra en heeft vestigingen in Lisse, Hillegom en Mijdrecht.

Meer informatie vindt u op: www.awgroep.nl

Update Kennemercup

13 januari is alweer de 12e avond van de Kennemercup gereden. Met nog 3 wedstrijdavonden te gaan, is de strijd om de top drie nog in volle gang! Jullie kunnen nog strijden om punten -en wellicht podiumplaatsen- op de volgende avonden:
3 februari: 500 - 3000, 500 - 1000 en 500 - 1500, gecombineerd met de clubkampioenschappen van STS-KGM.
17 februari: 500 - 3000, 500 - 1500 en 500 - 1000, gecombineerd met de IJsbeercup.
24 februari: 5km, 10km of de supersprint.

Het weekend van 2 en 3 maart sluiten we af met de vierkamp. Een apart toernooi waarin gestreden wordt om het kampioenschap van Haarlem. Tijdens dit toernooi zal ook de feestelijke prijsuitreiking voor de Kennemercup plaatsvinden.

De actuele tussenstanden:

Puntenverdeling

Klassement

Puntenverdeling

Klassement

Subcategorieën

The latest news from the Joomla! Team

KvK-nummer: 71591605