Baancommissie

Op eenentachtige-jarige leeftijd is overleden voormalig baancommissielid Jan Knobbe.

De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op donderdag 29 januari in crematorium Westerveld. Tijd van samenkomst 10:45 uur.

Lekker schaatsen en daarna weer fijn naar huis!

Dat is wat iedereen toch wil? Helaas, het komt nog regelmatig voor dat er ongelukjes, ongelukken of bijna ongelukken gebeuren op onze ijsbaan. Tijdens de recreatie uren maar ook tijdens trainingen. Om deze incidenten te voorkomen zijn er lang geleden een aantal veiligheidsregels geintroduceerd op de ijsbaan. Die regels kan je terug vinden op deze website en die van de ijsbaan zelf en in de hal van de ijsbaan.

Toch zijn wij als baancommissie regelmatig met de veiligheid op de baan bezig alleen, het veilige gedrag en rijden op de baan moet toch echt bij jullie vandaan komen. Daarom willen wij als baancommissie graag van jullie, de rijders en trainers, weten wat jullie als belangrijk ervaren op het gebied van veiligheid en hoe we deze voor iedereen kunnen verbeteren, zodat iedereen na de training weer ongedeerd naar huis kan. 

Wij willen jullie dan ook  vragen om jullie ideeen, het liefst voor 1 november,  in te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij gaan dan met jullie ideen aan de slag om het schaatsen weer een stukje veiliger te maken.

Veilig schaatsen is leuker thuis komen!

Oh ja, nog even dit: onder de inzenders zullen we  4 10-ritten abonnementen op de ijsbaan in Haarlem verloten!

Net als alle rekeningnummers in Nederland is ook het nummer van de baancommissie gewijzigd in een IBAN.

De nieuwe gegevens zijn:
Rekening: NL29 RABO 0140 5852 22
t.n.v.: Gewest NH/U Baancommissie Haarlem

1 FEBRUARI 2013 ijsmeester Frank Zuurendonk verzorgt al 25 jaar met heel veel toewijding het ijs op Haarlem. Frank namens ons allen HEEL HARTELIJK BEDANKT.

 Donderdagavond 22 september a.s. 20.00 uur najaarsvergadering Baancommissie Haarlem + vertegenwoordigers clubs/verenigingen met licentiehouders op IJsbaan Haarlem.

De vergadering wordt gehouden in de bovenzaal van het restaurant van de IJsbaan Haarlem.

 

KvK-nummer: 40532327