Op 16/17 Februari zijn op de IJsbaan de Meent in Alkmaar bij voorjaarsachtige temperaturen de schaatswedstrijden voor NK Masters verreden. Aan deze wedstrijd werd ook door een aantal op Haarlem trainende schaatsers/sters meegedaan. Een aantal hiervan wisten meerdere malen het podium te bereiken. Danny Witkamp van IJsclub Haarlem was succesvol bij de H50 op de 500m (3 e ), de 1500m (3 e ) en de 3km (2 e ) en wist vervolgens ook nog van de derde plaats Allround binnen te halen.
John van der Vlugt van de STG Ter Aar was nog succesvoller door 3 e op de 500m, en vervolgens alles wat daarna kwam te winnen dus inclusief de Allround titel voor H60.
Monique Boerema eveneens IJsclub Haarlem was het meest succesvol door drie afstandsoverwinningen een tweede plaats op de afsluitende 3000m en eveneens de Allround titel in de categorie D55. Ondanks de lenteachtige toestanden werden er een respectabel aantal persoonlijke records en zelf baanrecords verbeterd. De baanverzorging en organisatie verliep verder goed ook als het niet altijd mogelijk voor iedere deelnemer een optimale ijsvloer te creëren.
 

KvK-nummer: 71591605