Op zaterdag 9 maart 2019 wordt in Haarlem alweer voor de vijfde keer een speciale wedstrijd georganiseerd, mede gegangmaakt door Bob. Bij een gebrek aan tien kilometer wedstrijden besloot hij vijf jaar geleden een wedstrijd op hoog niveau in het leven te roepen. Dat deed hij destijds al met de Baancommissie Haarlem (BCH) van het KNSB Gewest Noord-Holland/Utrecht en zo is het nog steeds. Ook dit seizoen dus, waarbij naast de tien kilometer voor mannen ook een vijf kilometer wedstrijd voor vrouwen werd verreden. ......

informatie

Bloksma Bokaal 9 maart 2019

Alle inschrijvers die zich hebben ingeschreven voor de Bloksma Bokaal (niet degene die zich voortijdig hebben afgemeld) hebben een mail ontvangen van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als je vermeld staat in de lotinggroepen, reserve staat en/of mass en geen mail ontvangen graag een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien je vragen hebt. 

 

informatiebulletin_V06

lotingsgroepen + deelnemers mass start heren

Inschrijving Mass start heren en dames junioren A/B  staat open tot vrijdag 8 maart 2019 tot 20:00 uur. Schrijf je in via de inschrijfsite of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schema onder voorbehoud:

2 kwartetten 5km + 1 kwartet 10km, lotingsgroep 1,2,3

2 kwartetten 10km lotingsgroep 4,5

2 kwartetten 10km lotingsgroep 6,7

mass start heren

KvK-nummer: 71591605