De Haarlemse Combinatie is een interdisciplinaire wedstrijd voor junioren-C. De wedstrijd wordt verreden op de IJsbaan Haarlem op 24 maart 2018.

DE WEDSTRIJD STAAT NU OOK OPEN VOOR Pupillen A en Junioren B.
 
De Haarlemse Combinatie bestaat uit een wedstrijd in drie disciplines: shorttrack, langebaan en mass start. 

• Shorttrack – 500 meter | heats (met herkansing), halve finale, finale 
• Langebaan – 1000 meter 
• Mass Start – 12 ronden
Er wordt niet alleen een klassement per discipline opgemaakt, maar ook een totaal klassement over de drie disciplines. Per discipline is er een prijsuitreiking met medailles voor de beste drie schaatsers. Bij de prijsuitreiking over het totaalklassement ontvangen de beste drie een beker. Iedere deelnemer ontvangt een herinneringsmedaille.
De wedstrijd wordt verreden op zaterdag 24 maart 2018 van 18.00 – 21.00 uur op de ijsbaan Haarlem, IJsbaanlaan 2, 2024 AV Haarlem.
De Haarlemse Combinatie is een landelijke wedstrijd. Dit betekent dat de inschrijving open staat voor rijders (junioren-C) uit geheel Nederland.
Het maximum aantal deelnemers: 30 jongen en 30 meisjes. 
Iedere junior C in bezit van een KNSB-wedstrijdlicentie kan zich voor deze wedstrijd inschrijven. Bij overschrijdingen van het maximale aantal deelnemers zullen de beste 30 rijders op basis van uitslagen in één of meerder disciplines geselecteerd worden. Hier ontvangt de rijder tijdig bericht van (uiterlijk 10 dagen voor de wedstrijd).
Kosten deelname: € 10,-
Voorwaarde voor deelname is dat met shorttrack én langebaan ervaring is opgedaan. Voor shorttrack is dit mede ter beoordeling aan de trainer van de deelnemer. 
De rijders dienen te beschikken over de door de KNSB voorgeschreven beschermingsmaterialen (helm, enkelbeschermers en nekbeschermer). Indien nodig kunnen shorttrackschaatsen, scheen- en kniebeschermers van Shorttrack Haarlem geleend worden. 
Voor inschrijving of meer informatie over de wedstrijd kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eerste aankondiging Haarlemse combinatie

Inschrijfformulier

Uitnodiging

Programma boekje Haarlemse Combinatie zaterdag 24 maart 2018

 

 

 

KvK-nummer: 71591605