Thema en Inhoud
Motivatie, aan de hand van de Self-Determination Theory (o.a. over autonomie, competentie, verbondenheid), en tegenslagen staan centraal tijdens deze workshop. Hierbij wordt stilgestaan bij hoe trainers motivatie in hun pupillen kunnen stimuleren in combinatie met hoe zij kunnen omgaan en reageren bij tegenslagen. Het bespreken van het laatste zal vooral worden gedaan door middel van interactie en discussie van de aanwezige trainers.

De workshop zal verzorgd worden door Bernadette Ramaker. Bernadette Ramaker is werkzaam als sportpsychologe bij Schaatsacademie Haarlem.

Doel
Aan het einde van de workshop weten de trainers welke componenten belangrijk zijn bij het stimuleren van motivatie, hoe zij deze in de praktijk kunnen brengen, en is er actief nagedacht over wanneer zij op welke manier kunnen reageren bij emoties en tegenslagen.

Voor wie
Alle trainers die actief zijn op ijsbaan Haarlem. Ook trainers van de ijsbanen Amsterdam, Alkmaar en Hoorn zijn welkom (Indien u van een andere ijsbaan komt is aanmelding wenselijk, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Wanneer
Woensdag 10 februari 2016
Van 19:30 tot 21:30

Waar
De presentatie wordt gegeven in de KNSB ruimte van ijsbaan Haarlem. De locatie is te vinden door middel van de trap te nemen richting de jury kamer.

Opleidingspunten
Er worden 2 KNSB opleidingspunten toekend

Vragen
Voor vragen kunt u altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK-nummer: 71591605