Zoals gemeld tijdens de najaarsvergadering zijn wij er als Baancommissie Haarlem in geslaagd om invulling te kunnen geven aan de vacature welke door het terugtreden van mevrouw Rony Weijers is opengevallen inzake het ‘Wedstrijdsecretariaat’.

Deze taken zijn sinds het begin van dit seizoen ingevuld door mevrouw Suzan Boers uit Velserbroek die zichzelf al een keer via de wedstrijdcoördinatoren van de clubs en verenigingen heeft voorgesteld en met wie velen van u wellicht al nader persoonlijk kennis hebben kunnen maken.

Wel hebben wij als Baancommissie Haarlem besloten om de taken rondom de coördinatie van samenstelling van jury’s tijdens baan-, gewestelijke en landelijke (selectie)wedstrijden welke in Haarlem worden georganiseerd en verreden af te splitsen van de functie / taken van de persoon die verantwoordelijk is voor het ‘Wedstrijdsecretariaat’ van de BCH. Dit om naar de toekomst overbelasting te voorkomen. Bovendien acht de Baancommissie het een bredere verantwoordelijkheid voor alle clubs en verenigingen om hierin een bijdrage te leveren om in onderlinge samenwerking onder de vlag van de BCH de wedstrijden te kunnen organiseren.

Derhalve is een nieuwe functie-/taakomschrijving gemaakt voor de functie van ‘Jurycoördinator’ welke wij als bijlage hebben bijgevoegd.

In dit kader roepen wij via u dan ook uw club / vereniging op om met ons mee uit te kijken naar kandidaten die deze taken op zich zouden willen gaan nemen.

Als u op basis van de bijgevoegde informatie een geschikte kandidaat weet die zich wellicht naast activiteiten voor uw eigen club / vereniging ook zou willen inzetten voor het collectief onder de vlag van de Baancommissie dan vernemen wij dit graag van u.

Uiteraard kunnen geïnteresseerden zich ook rechtstreeks aanmelden.

Aanmelden van kandidaten kan bij de secretaris van de Baancommissie Haarlem (Harry Steman) via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor inhoudelijke vragen over de taken en aard van de functie kan contact worden opgenomen met mevrouw Suzan Boers via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijlage: functieomschrijving Jurycoördinator: files/2013-2014/Functieomschrijving_Jury_cordinator.xlsx

KvK-nummer: 40532327