Start laatste selecties binnen de STSH!

Het Pupillen Project en het Junioren C1 Project hadden vrijdagavond 11 mei 2012 hun informatieavond. Deze avond is alle informatie verstrekt omtrent trainingen en doelstellingen binnen de STSH. Voor de STSH betekent deze start van de laatste 2 groepen dat er nu totaal 44 selectieleden dit seizoen onder begeleiding van 8 trainers proberen hun doelen te bereiken binnen het langebaanschaatsen.

Binnen het Pupillenproject zijn 10 pupillen A opgenomen; Sanne Pfaff, Naomi Verkerk, Ragnhild Maarleveld, Kim Zuiver, Madelief de Jong, Thomas van der Hoorn, Wessel Ubink, Bent van den Berg, Finn Holtrop en Wabe de Rooij. Samen met Anja van der Poel en Joyce Stijger hopen zij met deze extra begeleiding naast die van de trainingen binnen hun eigen vereniging zich technisch zo te verbeteren dat, dat dan hopelijk leidt tot vele persoonlijke records. Met de instelling en motivatie zit het zeker goed binnen deze groep.

Dit jaar is er voor gekozen om een extra junioren C groep te vormen. Via scouting en begeleiding binnen het Pupillenproject in het afgelopen seizoen hebben deze pupillen zich goed ontwikkelt en daarbij een progressie gemaakt. De reden om deze junioren extra ondersteuning te bieden in komend seizoen. Joyce Stijger en Frans de Kluiver hanteren de trainingswijze/vorm van de C-selectie en op deze manier hopen wij dat er  de progressie zich voorzet en ze daar heel veel plezier in beleven, naast de trainingen bij hun eigen vereniging. De selectie bestaat uit: Emma Kostelijk, Maayke Ouwehand, Nicolaas Verhaar, Simon Andreas, Siebe Koot, Britt Huurman en Remi Blom. Fanatiek kan je deze groep wel al noemen want via sponsoring hopen zij op een mooi extra trainingskamp. Er klonken al geluiden van 2 weken!!

Iedereen heel veel succes gewenst voor seizoen 2012-2013!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

puppillenprojectjunc1 project 007 - kopie.jpg

KvK-nummer: 71591605