De aftrap is begonnen met de informatie-avonden voor de nieuwe selecties in Haarlem binnen de STSH. Woensdagavond 25 april de eerste informatieavond voor de Baanselectie gevolgd door een avond van de C-selectie op 27 april, dan staat er nog een avond gepland op vrijdag 11 mei voor het Pupillen-Junioren C1 project.
Trots zijn we op het feit dat de motivatie en de progressie binnen de selecties leidt dat onze haarlemse leden graag binnen de STSH verder willen werken aan hun sportcarrière. Zo blijft onze Baanselectie samenstelling van het afgelopen seizoen gelijk met aanvulling van nog 6 rijders. De trainers Sjoerd Geraets en Tim Salomons hebben versterking weten te vinden in een zeer enthousiast aankomend ST4 trainer Cees Schep. Met zijn drieën hopen ze deze 16 rijders naar een top-niveau te brengen.
De formatie C-selectie bestaat uit 11 leden. Zes junioren C2 en 5 nieuw aankomende talenten voortvloeiend uit het Pupillenproject. Enthousiast zijn ze vrijdagavond ontvangen door onze nieuwe trainer Guus Heijnen, hij wordt geassisteerd door Frans de Kluiver en Lieneke de Kroon. 
Nu nog even de spanning er in voor het nieuwe Pupillen-Junioren C1 project, daarover volgt verder informatie na 11 mei.

bijeenkomst c-selectie 2012-2013 002.jpg

 

Baanselectie 2012-2013:
Myrthe Brommer - Manouk van Tol - Marleen de Kroon - Nicky van Leeuwen - Carlijn Schoutens - Cornelius Kersten - Mike Blom - Melissa Wijfje - Esmee Visser - Kevin Schelling - Matthijs van der Hoorn - Ronald Ligtenberg - Esther Kiel - Naomi Weeland - Yumiko van Diest - Jelte Boersma.

C-selectie 2012-2013:
Isabelle van Elst - Lina Miedema - Jamie Schelling - Luc Heine - Tom Wijfje - Jeroen Janissen - Famke Wilmink - Eshney van Balen - Lotte Nozeman - Adne van Diest - Erik Kramer.

KvK-nummer: 71591605