Hoogland (KNSB) - Op zaterdag 30 oktober organiseert de KNSB voor de inmiddels vierde keer de KNSB Verenigingsdag. Op uitnodiging van de nieuwe hoofdsponsor KPN is de KNSB te gast op het hoofdkantoor van KPN in Den Haag.

Bestuurders, actieve vrijwilligers én trainers worden van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn en een keuze te maken uit een ruime variatie aan workshops en presentaties.

Dit jaar heeft dit congres een primeur met een nieuw deel binnen het programma dat speciaal gericht is op trainers. Een diversiteit aan bijscholingen en lezingen maken de KNSB Verenigingsdag nu ook voor deze doelgroep een hopelijk jaarlijks terugkerend evenement.

Zoals altijd staat de KNSB Verenigingsdag in het teken van ontmoeten, inspireren, motiveren en opdoen van nieuwe ideeën.

Uitnodigingen worden deze week verstuurd aan alle verenigingen en technisch kaderlicentiehouders. Inschrijving via KNSB.nl zal vanaf volgende week mogelijk zijn.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Ramon Kuipers, KNSB Sportontwikkeling via 033 – 4892000 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

KvK-nummer: 40532327