Volgend seizoen willen we op de maandagavond het volgende doen. Op de avonden dat masters 2, 3, 4 rijden veranderd er niks. Op avonden van de c1/m1, c2 en dames blijven de c1/m1 ongewijzigd tegelijk rijden. We willen hier ook de c2 en Dames bij elkaar voegen. Doordat iedereen met een transponders rijd is het net als bij C1/M1 mogelijk om nog steeds twee klassementen te maken. Door deze samenvoeging hebben we ongeveer 30 minuten tijd over. We willen deze tijd gaan gebruiken om een mass-start te houden voor ijsclubs, het hele seizoen 10 wedstrijden lang.

Er zijn rond de 14/16 ijsclubs die ieder met maximaal twee rijders mogen deelnemen per wedstrijd. Er zijn dan totaal 28/32 deelnemers aan de start. Dit word een competitie over +/-10 wedstrijden met als belang dat er een ijsclub kan winnen. Het is aan de ijsclubs zelf wie ze die avond gaan opstellen. Het is ook aan de ijsclubs hoe vaak een rijder mee doet.

Inschrijven en betaling voor deelname aan het begin van het seizoen door de ijsclubs. Eventuele kosten zijn nu nog niet bekend. Om te veel adminstratie/gewissel met transpondersnummers te voorkomen werken we het liefst met vaste transponders die het hele seizoen gebruikt worden. De ijsclub kunnen hiervoor bij inschrijving 2 transponder nummers opgeven. Of 24 uur van te voren via een mail opgeven welke rijder start en met welk transpondernummer, dit geeft wel extra werk om elke keer te verwerken in het systeem.

Tijdens de wedstrijd noemt de speaker niet de naam van de rijder maar welke ijsclub er langs komt. Aan het einde van het seizoen is dan bekent welke ijsclubs 1, 2 en 3 zijn geworden.

Dit is een voorlopige opzet voor volgend seizoen. De details moeten nog verder worden uitgewerkt.

KvK-nummer: 71591605